NAKHON

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 222 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nakhon. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 0:54 Geen levering, geen duidelijke communicatie. Betaald en dan pas nadien een flauw bericht dat er niet kan geleverd worden…. Centen uiteraard nog niet terug gezien.
19 nov 2022 om 21:20 Zéér lekkere smaken!
16 nov 2022 om 23:24 Besteld, betaald, niet ontvangen en geen duidelijke feedback. Eigenlijk alles wat je wil als klantvriendelijkheid.
23 okt 2022 om 19:33 Extra betaald voor Bami maar ng een pot rijst gekregen..
21 okt 2022 om 21:41 Niet lekker en koud
18 okt 2022 om 7:53 Really bad food. Ordered Dim Sum for 7.50 Euros. I got 4 Dim sums in a box. Order Nasi Goreng. It tasted like a normal fried rice. This place is just a scam. Do not order. Overpriced menu. Really bad food. Terrible experience.
15 okt 2022 om 20:52 Heel lekker
3 okt 2022 om 9:25 Het eten was lauw. De pad thai was deze keer echt niet lekker, geen smaak. Dat was de eerste keer bij nakhon thai dat we niet tevreden waren , we gaan nochthans altijd naar daar
1 okt 2022 om 15:00 Het eten was niet lekker en het was niet wat ik besteld had. Wel complimenten aan de bezorger die supervriendelijk was.
15 aug 2022 om 21:43 Overcooked chicken in the green curry
13 aug 2022 om 2:07 Lekker en warm. ;-)
11 aug 2022 om 13:32 They delivered the wrong dish, I had been ordering from this restaurant for over 2 years. This time around they delivered the wrong dish at astonishing bad quality, some degraded chicken that was micowaved. It was absolutely horrific. Sickening